Berichten

Kippenvel tijdens Admiraliteitsdagen

Wie herinnert zich hét kippenvelmoment van de Admiraliteitsdagen 2016 nog?

Zanger Jeroen van der Boom wenkte de schipper van de Markol – de boot met mensen met een beperking aan boord – om dichter naar het podium te varen. Terwijl hij het nummer ‘Betekenis’ zong, voer de schipper naar de enthousiaste zanger toe.

Dit jaar zijn ze er allebei weer bij. Zowel de Markol als Jeroen van der Boom. De organisatie van de Admiraliteitsdagen vindt het belangrijk om toegankelijk te zijn voor iedereen. Ook voor mensen met een beperking of mensen die slecht ter been zijn. Daarom is de Markol weer van de partij.

Er kunnen ongeveer dertig mensen met een beperking aan boord, waarbij rekening is gehouden met vijftien rolstoelgebruikers. Het schip is voorzien van een lift en een invalidentoilet.

De Markol ligt tijdens de concerten voor het podium op de vrijdagavond, zaterdagavond en de zondag. Het initiatief is in samenwerking met Stichting Gehandicapten Watersport Grou. De feestelijke tochten worden mogelijk gemaakt door Ziggo, die hiermee vooral het plezier wil uitstralen. Jeroen van der Boom zal met zijn band het concert van de zaterdagavond 20.30 uur openen.

We zullen zien of we het deze keer droog houden! Hierbij een filmpje dat ik vorig jaar maakte van hét kippenvelmoment!

De Markol ook dit jaar weer van de partij!

De Markol ook dit jaar weer van de partijWie herinnert zich hét kippenvelmoment van de Admiraliteitsdagen 2016 nog? Zanger Jeroen van der Boom wenkte de schipper van de Markol – de boot met mensen met een beperkingaan boord – om dichter naar het podium te varen. Terwijl hij het nummer ‘Betekenis’ zong, voer de schipper naar de enthousiaste zanger toe.Dit jaar zijn ze er allebei weer bij. Zowel de Markol als Jeroen van der Boom. De organisatie van de Admiraliteitsdagen vindt het belangrijk om toegankelijk te zijn voor iedereen. Ook voor mensen met een beperking of mensen die slecht ter been zijn. Daarom is de Markol weer van de partij. Er kunnen ongeveer dertig mensen met een beperking aan boord, waarbij rekening is gehouden met vijftien rolstoelgebruikers. Het schip is voorzien van een lift en een invalidentoilet. De Markol ligt tijdens de concerten voor het podium op de vrijdagavond, zaterdagavond en de zondag. Het initiatief is in samenwerking met Stichting Gehandicapten Watersport Grou. De feestelijke tochten worden mogelijk gemaakt door Ziggo, die hiermee vooral het plezier wil uitstralen. Jeroen van der Boom zal mét zijn band het concert van de zaterdagavond 20.30 uur openen. We zullen zien of we het deze keer droog houden!

Geplaatst door Admiraliteitsdagen op maandag 28 augustus 2017