Even voorstellen

In februari 2012 ‘gie it bijna oan’, als redactie van de lokale krant waren we er al helemaal klaar voor. Ik hoop nog altijd dat er een Elfstedentocht komt en dat ik er dan als journalist in Dokkum bij kan zijn. Foto: Bertus Koopmans

In februari 2012 ‘gie it bijna oan’, als redactie van de lokale krant waren we er al helemaal klaar voor. Ik hoop nog altijd dat er een Elfstedentocht komt en dat ik er dan als journalist in Dokkum bij kan zijn.
Foto: Bertus Koopmans

Mijn naam is Klasina van der Werf. ‘Hikke en tein’ in Damwâld, op kamers gewoond in Zwolle en voor het eerst een huis gekocht in Leeuwarden. Sinds 2006 ben ik woonachtig in het pittoreske dorpje Ee. Getrouwd met Johan de Jong en ‘mem’ van – uiteraard – de twee mooiste en liefste meisjes van de wereld: Lena (2011) en Anouk (2013).

Ik ben journalist in hart en nieren. Als klein meisje produceerde ik mijn eigen tijdschriften en vanaf mijn zestiende schreef ik regelmatig voor de jongerenpagina in de lokale krant. Na het afronden van mijn studie Journalistiek (2001) heb ik het vak geleerd bij persbureau PS Produkties in Leeuwarden, waar ik schreef voor het Algemeen Nederlands Persbureau (ANP), de vakbladen Brand & Brandweer en het Bierblad. Ook heb ik een jaar lang gewerkt als verslaggever voor het nieuws van Omrop Fryslân. In 2005 ben ik in dienst gekomen bij het Nieuwsblad Noordoost-Friesland en de Nieuwe Dockumer Courant waar ik precies tien jaar met veel plezier heb gewerkt.

Op 29 februari 2016 ben ik voor mezelf begonnen als freelance tekstschrijver. Onder de naam Klasina van der Werf Tekst & PR hoop ik nog heel veel mooie verhalen te schrijven en mensen blij te maken met mijn teksten. Mijn specialisaties zijn: kinderen en de regio Noordoost-Friesland. Twee onderwerpen die dicht bij mezelf staan.

Ben je op zoek naar een tekstschrijver? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

Tekst

Hulp nodig bij het schrijven van teksten?

PR

Meer bekendheid geven aan je evenement?

Kinderboek

Boek kopen van Het meisje en de magische vlasbloem?