Uniek dagarrangement Admiraliteitsdagen

Een gezellig dagje uit met familie, vrienden of vriendinnen? Denk dan ook eens aan Dokkum! De organisatie van de Admiraliteitsdagen biedt in samenwerking met Dalstra Reizen en Restaurant-Steakhouse De IJsherberg een uniek dagarrangement aan.

Op 8, 9 en 10 september kunt u op verschillende plaatsen opstappen om vervolgens de reis naar Dokkum te maken. De prijs voor het arrangement (€36,50) is inclusief busvervoer, twee koffie/thee en Friese oranjekoek, twee consumptiemunten te besteden in de hele stad en diner met één consumptie. Alle activiteiten in Dokkum zijn dit weekend gratis toegankelijk voor jong en oud.

Tijdens de Admiraliteitsdagen – hét maritieme festival van het Noorden – is overal in de stad muziek en gezelligheid. Ruim 60 authentieke schepen – waaronder viskotters, tjalken, skûtsjes en sleepboten – vormen een uniek decor in de haven van de historische binnenstad. Oude ambachten worden gedemonstreerd en het straattheater zorgt voor een historische sfeer die de bezoeker terugbrengt naar het jaar 1600.

Activiteiten op het water zijn er volop. Zo zijn er jetskishows, demonstraties van politie, brandweer en marine, maar u kunt de stad ook vanaf het water bekijken door middel van een rondvaart. Voor een hapje en een drankje kunt u bij de verschillende foodtrucks terecht, terwijl de kinderen zich vermaken op het kidsplein. O ja, shoppen kan natuurlijk ook in de leuke sneupwinkels in de historische binnenstad of zondags op de brocante markt.

Om 11:00 uur is de aankomst in Dokkum. U wordt hartelijk ontvangen bij Restaurant-Steakhouse De IJsherberg, waar u kunt genieten van de koffie of thee met oranjekoek. Daarna bent u vrij om het feestelijke Dokkum te verkennen en de dag af te sluiten met een heerlijk diner. De bus vertrekt weer om 19:00 uur vanaf hetzelfde punt.

Meer informatie: https://www.dalstra.nl/admiraliteitsdagen-dokkum- 2017-1

Voor groepsreizen, zie: https://www.dalstra.nl/admiraliteitsdagen-dokkum- 2017

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *