Regiomarketing Noordoost-Friesland start met contentteam

Het zogenaamde contentteam bestaat onder andere uit de vier tekstschrijvers Thea van der Schaaf, Tine van Knijff, Johanna Kommerie en Klasina van der Werf. Zij schrijven blogs over routes, evenementen, uitjes met kinderen en ambassadeurs uit de regio. Bart Volbeda en Eduard Rekker laten met hun filmpjes het onverwachte uit de regio zien waarvan bezoekers van de site ongetwijfeld gaan glimlachen.

Marcel van Kammen heeft als natuurfotograaf zijn eigen rubriek: Vogel van de maand. Verder levert hij ook voor de rest van de website de meeste foto’s. Laura Zwaneveld is eveneens fotograaf voor Eropuitinfriesland.nl. Zij verhuisde dit jaar van Rotterdam naar Anjum. Ze is op ontdekkingstocht in Noordoost-Friesland en houdt met haar ‘frisse blik’ de regio maandelijks een spiegel voor met bijzondere beelden. Jelko van der Heide is de vaste Internetmarketeer van de website. Hij weet als geen ander hoe de website goed vindbaar zal zijn voor bezoekers.

Het contentteam wordt gecoördineerd door Elizabeth Pilat, Lisette Grasmeijer en Baukje Medenblik van Stichting Regio Marketing Toerisme. ,,Met dit nieuwe team is onze wens in vervulling gegaan om van www.eropuitinfriesland.nl een inspirerend platform te maken. Door de site continue te vullen met leuke nieuwtjes, beelden en filmpjes houd je de site levendig. Op deze manier willen we toeristen die hier op bezoek zijn zo goed mogelijk inspireren’’, legt Lisette Grasmeijer uit.

De website met toeristische informatie over Noordoost-Friesland is op 1 juli van dit jaar gelanceerd. Er staat een evenementenkalender op, routes voor onder meer fietsers en wandelaars en informatie over verschillende bezienswaardigheden. Daarnaast heeft de website een overzichtskaart met alle slaap-, en eetgelegenheden. Ook staan er enkele tientallen locaties met activiteiten op. De informatie is te lezen in het Nederlands, Engels en Duits.

Volgens Lisette Grasmeijer richt de Stichting RMT zich op vijf streekmerken: Nationaal Park Lauwersmeer, Waddenzee Unesco Werelderfgoed, Elfstedenstad Dokkum, Nationaal Landschap De Noardlike Fryske Wâlden en Nationaal Park De Alde Feanen. ,,Dit nieuwe team bestaat uit mensen die allemaal hart hebben voor Noordoost-Friesland. Met hen willen we deze vijf streekmerken nog beter op de kaart zetten door te laten zien hoe mooi het hier is.’’

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *