Oproep: Redactie Admiraliteitskrant zoekt enthousiaste bezoekers

Ben jij ook zo iemand die speciaal vrij neemt voor de Admiraliteitsdagen? Of kom je van ver helemaal naar Dokkum voor dit maritieme festival? Of heb je een andere reden waarom jij de Admiraliteitsdagen zo graag bezoekt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor de Admiraliteitskrant die begin september in heel Friesland verschijnt zoekt de redactie mensen die de Admiraliteitsdagen in Dokkum (7-10 september 2017) voor geen goud willen missen. Wil jij vertellen wat je zo leuk vindt aan de Admiraliteitsdagen, met wie je er naar toe gaat en waarom?

Laat het ons weten door een foto te plaatsen op Facebook van jezelf (alleen of met partner/vrienden/vriendinnen/familie) tijdens de Admiraliteitsdagen en vermeld erbij waarom de Admiraliteitsdagen voor jou zo bijzonder zijn. De leukste foto’s en reacties worden in de krant geplaatst.

We zijn niet alleen op zoek naar bezoekers die naar de avondconcerten gaan, maar ook de mensen die deelnemen aan de activiteiten overdag of de ‘bootjemensen’ die met hun schip naar Dokkum komen. Ook mensen die gewoon voor de gezelligheid het hele weekend in Dokkum verblijven – omdat ze zich om wat voor reden dan ook betrokken voelen bij de Admiraliteitsdagen of Dokkum – zijn van harte uitgenodigd om te reageren op deze oproep.

Heb je geen foto, maar wil je toch je verhaal kwijt? Dan kun je een mail met jouw verhaal sturen naar: info@klasinavanderwerf.nl

Foto: Marit Anker

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *