Ook Ee ‘yn ‘e prizen’ met postcodeloterij

Geart en Berta Bonkema hebben de straatprijs gewonnen met de postcodeloterij. Althans, in het toneelstuk ‘Yn ‘e prizen’ dat toneelvereniging ‘De Fodkoer’ vrijdag 23 en zaterdag 24 februari vanaf 19.45 uur opvoert in dorpshuis De Jister in Ee.

In deze komedie van Henk Sloots durft Geart (Melle Pieter Prins) niet aan Berta (Janneke Kampen) te vertellen dat hij heeft vergeten haar op te geven voor de loterij. En zij is het geld aan het uitgeven. Nu moet hij dus zo snel mogelijk aan geld zien te komen… Als de tante van Berta (Harmke Groenhof) – een rijke weduwe – op bezoek komt, ziet Geart zijn kans schoon. Hij vraagt zijn buurman Piter (Ale Hansma) om hem te helpen. Maar Sjouk (Baukje de Haan) – de vrouw van Piter – gooit zonder dat ze het door heeft, steeds roet in het eten. Het wordt nog een hele toer om alles goed te laten verlopen. En of dit lukt?

De regie is in handen van Lisa Idsardi. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via Anneke Braaksma (Stienfeksterwei 4, tel: 0519-518607) of Lisa Idsardi (Stienfeksterwei 25, tel 0519-518336). Aan de zaal zijn de kaarten een euro duurder. Er is deze avond ook een verloting.

Op de foto de toneelploeg van Ee met van links naar rechts: Gerda Venema, Ale Hansma, Melle Pieter Prins, Janneke Kampen, Sietse Hofstede en Harmke Groenhof. Voor: Baukje de Haan, Lisa Idsardi (regie) en Anneke Braaksma (souffleuse). Foto: Klasina van der Werf

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *