Joke Bleijerveld viert 10-jarig bestaan met ‘weggeven’ verhuisbus

Bemiddelingsservice Joke Bleijerveld bestaat tien jaar. Om dit bijzondere moment niet onopgemerkt voorbij te laten gaan geeft zij cliënten die een hypotheek bij haar afsluiten 1 dag een verhuisbus cadeau.

Als erkend hypotheekadviseur en financieel adviseur is ze inmiddels een begrip in Noordoost-Friesland. Maar het succes is Joke Bleijerveld niet komen aanwaaien . ,,Ik ben met niks begonnen en weet nog goed hoe blij ik was met mijn tiende klant. Volgens mij heb ik toen zelfs nog getrakteerd op gebak’’, aldus Bleijerveld.

Inmiddels heeft ze haar klantenbestand opgebouwd tot zestienhonderd. Het geheim van haar succes? ,,Persoonlijk contact en eerlijk advies. Door mond-tot-mondreclame komen er steeds meer klanten bij. Bovendien heb ik het geluk gehad dat ik meerdere portefeuilles kon overnemen van andere kantoren. Door de groei van mijn kantoor heb ik begin dit jaar de personele bezetting uitgebreid met een parttimer voor administratieve ondersteuning en telefoondienst.’’

In de tien jaar dat ze haar eigen bedrijf heeft is er heel wat veranderd. Bleijerveld begon in 2006 in de Mockemastraat in Dokkum. Ze had daar haar kantoor aan huis. Na een paar jaar verhuisde ze naar het Bedrijvencentrum Dokkum aan de Hendoweg waar ze eerst een kleine ruimte huurde. ,,Sinds 2014 heb ik een nieuw kantoor in het bedrijvencentrum dat drie keer zo groot is. Hier heb ik een spreektafel en het is allemaal veel ruimer en lichter’’, vertelt Joke.

Joke merkt sinds vorig jaar dat de hypotheekmarkt weer aantrekt. Ze heeft de crisis doorstaan. Er worden meer huizen verkocht. ,,Ik ga ervan uit dat die stijgende lijn doorzet. Vandaar dat ik vanwege mijn 10-jarig bestaan een verhuisbus regel voor cliënten die bij mij een hypotheek afsluiten. Ik werk hierbij samen met Arjen Dijkstra van Busverhuur Noord, want ik vind het belangrijk om ondernemers uit de regio erbij te betrekken.’’

Na tien jaar gaat Bleijerveld nog altijd met plezier naar haar werk. Als tussenpersoon adviseert zij zowel particulieren als bedrijven over hun verzekeringen en bemiddelt zij bij het afsluiten van de betreffende producten. Daarnaast ondersteunt zij hen bij het doen van hun aangifte inkomstenbelasting en ze adviseert en bemiddelt bij het afsluiten van hypotheken. Persoonlijke service staat bij Joke Bleijerveld voorop. Mensen worden bij haar niet behandeld als een nummer. ,,Ik lever geen haastwerk, maar maatwerk. Ik vind het belangrijk om duidelijk te zijn. Als mensen het verhaal na mijn uitleg begrijpen, dan is mijn missie geslaagd. Het geeft mij een goed gevoel als het lukt om samen met de klant een probleem op te lossen. Een tevreden klant, daar doe je het voor.’’

Meer informatie: www.jokebleijerveld.nl

Fotografie Marit Anker JB 10-9

Fotobijschrift: Om te vieren dat haar bemiddelingsservicebedrijf tien jaar bestaat geeft Joke Bleijerveld cliënten die een hypotheek bij haar afsluiten 1 dag een verhuisbus van Arjen Dijkstra cadeau. Foto: Marit Anker

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *