Groei van de Admiraliteitsdagen op zaterdag zet door

Duizenden mensen bezochten zaterdag de binnenstad van Dokkum waar de hele dag allerlei activiteiten waren.

Op alle plekken van de stad was er van alles te doen en overal was publiek. ,,Mensen van alle leeftijden kwamen aan hun trekken. Van jong tot oud en voor zowel sportievelingen als cultuurliefhebbers waren er activiteiten’’, zegt voorzitter Jan-Michiel van der Gang van de Admiraliteitsdagen.

Ook de nieuwe onderdelen ‘Food en Theater door de stad’ roept volgens hem voor volgend jaar om uitbreiding. ,,De reacties op de optredens van acteurs in de stad waren zeer positief en het viel ons op dat mensen langer in de stad bleven doordat er veel kraampjes met lekker eten waren.’’

Al met al is de organisatie zeer positief over het verloop van de zaterdag. Mede dankzij het mooie weer waren er dit jaar nog meer bezoekers dan vorig jaar. De groei van de zaterdag zet door, zo luidt de conclusie van de organisatie.

Vanavond vanaf 21.00 uur vindt de grote muziekshow op het water plaats met onder andere optredens van Di-Rect, Jeroen van der Boom en de band Beethoven. DJ Steff da Campo maakt het feest compleet.

Tekst en foto’s: Klasina van der Werf

DSC_0251 DSC_0253 DSC_0254 DSC_0258 DSC_0267 DSC_0278 DSC_0282

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *