Bekende politiewoordvoerster Ellie Lust naar Damwâld

Ellie Lust, de bekende politiewoordvoerster uit Amsterdam, houdt donderdagavond 19 oktober vanaf 20.00 uur een interessante lezing in dorpshuis De Kruisweg in Damwâld. Zij zal onder andere vertellen over haar werk bij de Amsterdamse politie. In een collegetour-achtige setting is het daarna mogelijk om vragen te stellen aan Ellie Lust.

Als politiewoordvoerder was Ellie Lust al bekend, maar door haar deelname aan het populaire tv-programma ‘Wie is de mol?’ werd ze in één keer een bekende Nederlander. Ellie wist al van jongs af aan dat ze bij de politie wilde werken. Aanvankelijk combineerde ze haar politiecarrière met haar topsportcarrière als volleybalster van diverse topclubs in Nederland en het nationale team. Bij de politie werkte ze als agent in zes verschillende wijkteams dwars door de hele stad. Ook was zij als één van de eerste vrouwen actief bij de Amsterdamse motordienst.

 

Als woordvoerster van de Amsterdamse politie is Ellie Lust regelmatig te zien in nieuwsitems en in Opsporing Verzocht. Tijdens haar carrière heeft Lust zich ingezet voor een ‘rechtvaardige’ plek binnen de maatschappij voor homoseksuelen. Zij werd voorzitster van het initiatief Roze in Blauw en dit jaar werd de Jos Brink Oeuvreprijs aan haar toegekend.

Heb jij altijd al met Ellie Lust in gesprek willen gaan of vind je het boeiend wat deze enthousiaste politievrouw te vertellen heeft? Wees er dan vooral bij op 19 oktober in De Kruisweg van Damwâld.

Kaarten (15 euro per stuk) zijn vanaf nu online verkrijgbaar via www.dekruisweg.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *